Голова Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Чімяо Фан висловив задоволення реформами, які відбулись в Україні. Про це він розповів під час саміту YES.

"Ніхто не робив за такий термін і в подібних умовах, жодна країна не ліквідувала третину банків за такий короткий термін", - сказав керівник східноєвропейського представництва банку.

Чімяо Фан також додав, що реформи, які направлені на розвиток та стабілізацію української економіки, є безпрецедентними у світі. Він запевняє, що при належному виконанні усіх програм розвитку, відновлення країни може відбутися вже наступного року.

"Реформи - це роки роботи, а не кілька тижнів. Продовжуйте робити те, що робите", - підсумував Фан.

Читайте також: Через 15 років економіка України зрівняється з 2013 роком - Саакашвілі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наразі Кабінет Міністрів передбачає декілька варіантів економічних підсумків України у цьому році. Згідно з даними, падіння ВВП країни складе від 11,9% до 5,5%.