Голова Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі вважає, що без реальних реформ економіці України потрібно 15 років, щоб повернутися до рівня 2013 року - останнього року режиму Януковича. Про це він заявив в ефірі програми Шустер LIVE.

"Якщо Україна буде так розвиватися по 2-3% на рік, то ми дійдемо до рівня 2013 року - тільки через 15 років. Якщо не буде радикальних реформ в країні", - сказав Саакашвілі.

"ВВП України скоротився з $184 млрд до 115 млрд, тобто ми на душу населення дуже швидко наблизилися до рівня Габону. Україна і, при всій повазі до Африці, Габон", - додав одеський губернатор.

За його словами, в Україні значно зріс рівень тіньової економіки.

Читайте також: Новим радником Саакашвілі став директор стивідорної компанії

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Тіньова економіка підскочила з 32% до 47% при півторарічній роботі теперішнього уряду. Це факт міжнародних організацій, що тіньова економіка підскочила, що гуляє чорна готівка, це вбиває бізнес", - підкреслив він.

Нагадуємо, що петиція про призначення Саакашвілі прем'єром набрала більше 25 тис підписів.