Радником губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі призначений генеральний директор стивідорної компанії "Трансінвестсервіс" (ТІС) Андрій Ставніцер. Про це повідомляють "Українські новини".

Видання пов'язує прихід стивідора в команду грузинського екс-президента з конфліктом Михайла Саакашвілі з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським.

"Губернатор знайшов в особі Ставніцера "союзника" у війні проти Пивоварського."Вирішувати питання" з АМПУ і МІУ ТІСовці вміють", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що Андрій Ставніцер має ділові інтереси в Одеському регіоні, що свідчить про "конфлікт інтересів".

За інформацією видання, Андрій Ставніцер працюватиме в Одеській облдержадміністрації на громадських засадах, а кабінет для нього обладнали в приміщенні Департаменту зовнішньоекономічної діяльності.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: Лідера одеського "Автомайдану" відпустили під домашній арешт

Раніше повідомлялося, що Андрій Ставніцер може стати кандидатом у мери Одеси від Блоку Петра Порошенка. Однак, народний депутат, член БПП Олексій Гончаренко спростував чутки. "Це не відповідає дійсності", - підкреслив А. Гончаренко.

Нагадаємо, що Суворовський райсуд Одеси визнав винним у сепаратизмі місцевого журналіста, він отримав три роки позбавлення волі з конфіскацією майна.