Кримський півострів може відчути наслідки блокади у листопаді-грудні. Про це сказав колишній міністр курортів і туризму півострова Олександр Лієв, пише УНН.

За його словами, ціни на харчі зростуть лише наприкінці осені, адже поки що кримчани споживають власні сезонні продукти харчування.

Читайте також: На окупований Крим не пустили двісті мільйонів гривень держкоштів

"Дощове літо і дощова весна дали непоганий урожай і, якщо була б можливість куди його дівати, завозити як раніше туди добрива, то це були б мабуть рекордні врожаї. Зараз це непоганий урожай. Цей урожай дозволить ще місяці два не настільки сильно вплинути на ціни, навіть у зв'язку з цією акцією, щоб говорити про голодомор", - сказав Лієв.

Лієв також повідомив, що від окупації Криму найбільше постраждали підприємці, зокрема, туристичної та сільськогосподарської сфери.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За його словами, сьогодні у Криму найвищі ціни в Євразії. Вони по багатьом групам товарів рівні цінам в Токіо, Сінгапурі, Лондоні та Парижі.