У Києві правоохоронці викрили розкрадання посадовцями коштів на понад 14 мільйонів гривень. Про це повідомляє столичне управління МВС.

Ще у жовтні 2008 року будівельна компанія взяла на себе зобов'язання збудувати гуртожиток для столичного вишу. У результаті шахраї присвоїли більше 14 мільйонів гривень державних коштів.

Під час розслідування міліціонери встановили, що посадові особи університету завищили обсяги робіт із будівництва гуртожитку. У змові з двома керівниками будівельних підприємств вдалося "відмити" мільйони гривень з держбюджету.

Читайте також: На Одещині підприємці привласнили 3 млн грн держкоштів

Одному з фігурантів справи вже оголосили про підозру, на черзі — ще два його спільники. Це директор однієї будівельної компанії та службовець київського вишу.

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат
Показати ще

Нагадаємо, днями правоохоронці затримали керівника одного з будівельних підприємства Полтави, який завдав державі збитків на півмільйона гривень.