Швейцарська фармацевтична компанія Acino Pharma купує українську фармацевтичну компанію Pharma Start.

Про це повідомила у своєму Facebook екс-радниця міністра економічного розвитку Яника Мерило.

Pharma Start зосереджена на медичних препаратах, що використовуються для лікування центральної нервової системи та кардіології. Також компанія заробляє на позабіржових сегментах. Компанія охоплює весь спектр поширення препаратів від їх розробки і виробництва до просування на ринку.

"18 препаратів з 35 серед топ-5 у відповідних категорій INN (міжнародне непатентоване найменування). Розподіл здійснюється через ряд великих оптових дистриб'юторів. Компанія має понад 200 постійних медичних представників, які займаються просуванням продукції Pharma Start. В основному власні бренди (в першу чергу - загального типу, виробляються і продаються під власною торговою маркою)", - розповіла про компанію Яника Мерило.

Вона також зазначає, що якість ліків Pharma Start відповідає стандартам Європейського Союзу. Крім того завод має сертифікат GMР.

Популярні новини зараз
Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Нові правила субсидій: хто залишиться без допомоги Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Acino Pharma - міжнародна компанія зі штаб-квартирою в Цюріху і присутністю на ринках більше 80 країн.

Читайте також: З вакцинами від поліомієліту немає жодних проблем – Квіташвілі

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що японська компанія Fujikura відкриє в Україні фабрику з виробництва компонентів для автомобілів. Вона буде розміщена в Яворівському районі Львівської області.