Під час торгів на Уолл-стріт у Нью-Йорку котирування акцій компанії Facebook вперше в історії піднялися вище 100 доларів.

Під час останніх торгів за ці цінні папери пропонували $101,88, передає UBR.

Відзначимо, що акції соціальної мережі вже торгувалися в районі 100 доларів у липні 2015 року. Однак тоді їм не вдалося пробити цю історичну планку.

Читайте також: Гендиректор Twitter подарував співробітникам цінних паперів на $ 200 млн

Нагадаємо, Facebook провела IPO у вересні 2012 року. З того моменту акції компанії виросли вже на 475%. Згідно з рейтингом Standard & Poor's 500, це четвертий результат серед усіх компаній, які котируються на американському ринку.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Facebook також належить рекорд за темпами досягнення капіталізації в $250 млрд.

Загальна капіталізація Facebook, Apple, Microsoft, Amazon і Google становить майже 10% від капіталізації всіх компаній, які входять до Standard & Poor's 500.