Міністр торгівлі США Пенні Пріцкер відмітила покращення економічного стану України. Про це вона сказала під час зустрічі з президентом країни Петром Порошенком, пише Укрінформ.

"Україна продовжує домагатися поступу у покращенні бізнес-клімату, у покращенні якості управління, конкурентоздатності, протистояння корупції, відновленні фінансового сектору та ліквідації неефективних енергетичних субсидій", - сказала вона.

Пріцкер відмітила, що американські урядовці прибули до Києва, щоб обговорити, як саме США можуть бути корисними для реформ в Україні.

Читайте також: Американські радники реформують всі сфери України - Порошенко

Нагадаємо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляла, що українська економіка знаходиться у глубокій рецесії, про що свідчать прогнози МВФ щодо падіння ВВП країни на 11%.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Однак, за її словами, Німеччина готова підтримувати Україну у сфері економіки.