До кінця листопада Антимонопольний комітет України збирається оприлюднити результати першого етапу дослідження ринку електроенергії.

Зокрема, відомство вивчає питання про монополізм компанії Ріната Ахметов ДТЕК у сфері енергогенерації, передає eizvestia.com.

За словами голови АМКУ Юрія Терентьєва, ще в середині літа Комітет розпочав комплексне розслідування на ринку, і раніше обіцяв надати результати по закінченню трьох місяців.

Фахівці відомства проаналізували інформацію від більш 200 суб'єктів господарювання, НКРЕКП, Міненерговугілля, експертів ринку.

Читайте також: Заводи Ахметова після виборів чекає перевірка – Жебрівський

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат
Показати ще

"Відразу скажу, замахнулися ми сильно. Наш основний фокус був на електрогенерації. Ми плануємо резюмувати перший етап нашого дослідження і представити у другій половині листопада. Інформація у нас вже є, її багато, ми її аналізуємо в контексті релевантних для нас справ", - говорить Терентьєв.

Нагадаємо, АМКУ почав розслідування проти ДТЕК за заявою Національної комісії з регулювання електроенергетики та комунальних послуг.