Рада виконавчих директорів Світового банку прийняла рішення про надання Міжнародному банку реконструкції та розвитку 560 млн доларів кредиту на фінансування проекту розвитку дорожньої галузі України. Про це повідомив міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, пише УНН.

"Світовий банк погодив третій проект по відновленню автодоріг України на 560 млн дол. М-03 (Київ-Харків) буде по всій протяжності першої категорії", - написав міністр у Facebook.

Читайте також: Світовий банк прогнозує скорочення кількості банків в Україні

Нагадаємо, днями Кабінет Міністрів України перерозподілив 700 млн грн на розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування.

Раніше повідомлялося, що Міністерство інфраструктури планує вкласти у ремонт доріг західних областей 100 млн євро з кредитної угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще