У Києві правоохоронці виявили багатомільйонні розтрати коштів посадовцями Дорожньої профспілкової організації Південно-Західної залізниці. Про це повідомляє Служба безпеки України.

Співробітники профспілки наживалися на оздоровленні людей. Вони організували корупційний механізм придбання путівок у санаторії. Шахраї за значно завищеними цінами закуповували їх в приватних структурах.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що вартість путівок до відомчих санаторіїв залізниці на 30-40% нижча від тих, які придбали профспілки.

"Таким чином протягом 2014-2015 років посадовці розтратили майже сім мільйонів гривень", - повідомили у СБУ.

Читайте також: Прокуратура відновила розслідування про розкрадання на будівництві "Арени Львів"

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Наразі правоохоронці встановлюють всіх осіб, які можуть бути причетні до організації корупційної схеми. За цим фактом відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, нещодавно співробітники Служби безпеки також викрили посадовців Південно-Західної залізниці, які незаконно продали шпали та рейки на 11 мільйонів гривень.