Падіння валового внутрішнього продукту України у третьому кварталі 2015 року у порівнянні з аналогічним періодом 2014 року склало 7%. Про це пише РБК.

У Державній службі статистики України зазначили, що до обліку не входила територія окупованої Автономної Республіки Крим та частина зони антитерористичної операції.

Разом з тим, ВВП у третьому кварталі 2015 року порівняно з другим кварталом виріс на 0,7%.

Читайте також: Нацбанк очікує відновлення кредитування в середині 2016 року

Нагадаємо, днями Міжнародний валютний фонд поліпшив прогноз зміни ВВП України в 2015 році. За прогнозом, показник знизиться на 9%, а не на 11%, як очікувалося раніше. У наступному році, згідно з даними МВФ, ВВП України зросте на 2%.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус також наголошував, що у 2016 році в Україні очікується економічне зростання на рівні щонайменше 2% ВВП.