Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк наказав тимчасово призупинити товарообіг з анексованим Кримом. Кабінет міністрів підтримав це рішення, пише УНН.

"Я пропоную тимчасово заборонити переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною і Автономною Республікою Крим", - сказав він.

Прем'єр також доручив Міністерству економічного розвитку та торгівлі сформувати відповідний перелік товарів, які можуть постачатися на півострів. Такий же список має бути з певними видами робіт та послуг.

Читайте також: Порошенко доручив припинити транспортне сполучення з Кримом

Яценюк попросив президента Петра Порошенка, щоб Рада національної безпеки і оборони прийняла остаточне рішення про заходи з повернення Криму під контроль України.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Голова кримськотатарського Меджлісу Рефат Чубаров, у свою чергу, запропонував створити контактну групу на вищому рівні щодо деокупації півострова.