Президент запропонував Яценюку припинити вантажне транспортне сполучення з окупованою територією півострова Крим.

Як повідомляє прес-служба глави держави, голові уряду було направлено відповідний лист.

"Петро Порошенко звернувся з листом до Арсенія Яценюка, в якому запропонував невідкладно створити робочу групу для всебічного аналізу питання припинення вантажного транспортного сполучення та припинення товарообігу з тимчасово окупованою територією АРК (в обидва напрямки) та підготовки проекту відповідного рішення", - підкреслили в прес службі президента.

Читайте також: Росія загрожує перекрити поставки вугілля в Україну

"Останнім часом істотно загострилося протистояння між громадськими активістами та окупаційною владою Криму. Відкрито низку кримінальних справ проти ініціаторів торгової блокади Криму. Ініціатори безстрокової акції блокування поставок українських товарів на Кримський півострів, яка почалася 20 вересня поточного року, вимагають повністю припинити торговельні відносини з окупованої територією ", - зазначив Порошенко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

У свою чергу Яценюк підтримує призупинення транспортного сполучення з Кримом.