За десять місяців цього року Державна фіскальна служба України (ДФС) виявила понад 82 тисяч найманих осіб, які працювали без укладення трудових договорів з роботодавцями, повідомляє прес-служба відомства.

"Протягом січня – жовтня 2015 року ДФС було виявлено понад 82 тисячі найманих осіб, які працювали без укладення трудових договорів з роботодавцями. Вони сплатили до бюджету понад 15 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та 35 млн гривень єдиного внеску", – йдеться в повідомленні.

Також, за даними відомства, ще понад 33 тисячі громадян, які працювали без реєстрації, офіційно зареєструвалися підприємцями та сплатили до бюджету понад 15 млн гривень.

Читайте також: В січні Росія почне проти України ще одну війну – торговельну

У ДФС також зазначили, що з початку року під час перевірок були зафіксовані порушення трудового законодавства у 58% суб'єктів господарської діяльності. До бюджету додатково надійшло понад 574 млн гривень податків на доходи фізичних осіб з урахуванням штрафних санкцій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще