18-річний Рікке Брюер та двоє його друзів вночі вдерлися на територію лондонського стадіона для регбі "Твікенем" та залізли на його дах.

За інформацією Standart, хлопці не лише прогулялись по даху 82-тисячної арени, а й скористались можливістю побігати по полю. Однак вибратись зі стадіону екстремалам виявилось складніше, ніж на нього потрапити.

Лондонські копи отримали повідомлення про злочин о шостій ранку та оперативно прибули на місце. Вони затримали двох юнаків, одному вдалося втекти. Після 14 годин у камері хлопцям зробили попередження та відпустили.

Раніше Рікке підкорював вершину американських гірок у парку розваг Thorpe Park у графстві Суррей. Після цього йому заборонили відвідувати місце на два роки.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Стадіон "Твікенем" є найбільшим у світі суто регбійним. На ньому домашні матчі грає національна збірна Англії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", німецький екстремал Лукас Ірмлер пройшовся по стропі між двома скелями в Австралії.