Серед користувачів мережі став надзвичайно популярним ролик про екстремала, який на ховерборді летить через Атлантичний океан.

Про це повідомляє Politeka.

Любителем гострих відчуттів виявився керівник Zapata Racing Френкі Сапата. Він прокатався на Flyboard Air зі швидкістю 50 метрів над поверхнею океану і зміг втримати рівновагу цілих сім хвилин.

За його словами, у такий спосіб він здійснив свою давню мрію – буквально літати у повітрі над водою.

Слід відзначити, що Flyboard Air може рухатися у різних напрямках – вгору і вперед, неважливо: сушею чи морем. Максимальна швидкість, яку він може розвивати – до 148 кілометрів за годину, а висота – сягає близько трьох кілометрів. Коштує таке задоволення недешево – приблизно 1865-12000 доларів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що над Тихим океаном пілоти одного з літаків помітили незвичайне червоне сяйво, яке випромінювала вода.