Нещодавно сторінку популярного блогера Олександра Барабошка заблокували через публікацію відео, яке надежить 1+1 media. Як виявилось, медіахолдинг розпочав жорсткіше захищати свій контент у мережі.

Керівник відділу дистрибуції відеоконтенту і управління правами 1+1 media Денис Некрасов розповів "Телекритике" про створення технології SUDUM, яка дозволяє у режимі реального часу моніторити тисячі платформ та надсилати скарги, у разі виявлення власного контенту.

"Блокуються ті користувачі, які додали файл безпосередньо до себе в профіль або групу. Рішення про блокування облікового запису приймається на стороні Facebook", - розповів Некрасов.

Зазначається, що акаунт користувача можуть заблокувати на певний термін (від 3 до 30 днів) або повністю. Піратський контент система виявляє у 99% випадків.

Крім того, Барабошко зазначив, що це перший випадок, коли український телеканал настільки сильно захищає свої права у соцмережах.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ заборонила російській співачці Юлії Самойловій в'їзд на територію України та виступ на конкурсі Євробачення-2017.