У Волинській області співробітники фіскальної служби конфіскували товари, які ввезли в Україну незаконно.

Як повідомляє прес-служба ДФС, високоліквідні товари ввозили в Україну з країн Євросоюзу незаконно. Суд дозволив податківцям провести обшуки на складах і за місцем проживання фігурантів справи.

В результаті обшуків, фіскали виявили автомобільні запчастини та автомобільні дитячі крісла, 9 тисяч одиниць сантехнічного обладнання іноземного виробництва. Всього вартість товарів оцінюється в 2 мільйони доларів.

За фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 і ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, обов'язкових платежів) КК.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Служба безпеки України припинила діяльність угруповання, яке займалося контрабандою анаболічних стероїдів. Очолював банду громадянин однієї з європейських країн. Зловмисники незаконно ввозили на територію України із сусідньої країни лікарські засоби з вмістом метандієнону і нандролону. Потім їх поштою пересилали в ЄС, США і Південну Америку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще