Англійська пілот Дженсон Баттон, який завершив свої виступи у Формулі-1 в 2016 році, замінить гонщика Макларен Фернандо Алонсо на Гран-прі Монако. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

"Я з хвилюванням чекаю мого повернення в Формулу-1 на одну гонку, і немає для цього місця краще, ніж Монако. Я вже перемагав тут у 2009-му, це одна з моїх найулюбленіших трас.

Так, я розумію, що шансів повторити той успіх майже немає, але я вважаю, що це відмінна можливість набрати кілька важливих очок і допомогти команді в Кубку конструкторів" - сказав Баттон.

Нагадаємо, що Фернандо Алонсо раніше оголосив про те, що в цьому році виступить в знаменитій гонці "500 миль Індіанаполіса". Оскільки американський етап збігається за часом з Гран-прі Монако, це означає, що іспанець пропустить гонку Формули-1 в Монте-Карло.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що пілот Заубер відновився від травми і виступить на Гран-прі Бахрейну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: Getty Images