Валерія Гонтарева нарешті пішла з поста глави НБУ, виконавши тим самим побажання мільйонів українців, яких її "робота" довела до зубожіння.

Тепер уже екс-очільницю Нацбанку проводжали квітами. А вона, як і годиться "успішному реформатору", влаштувала прощальне party для "свити".

Журналіст, редактор програми "Гроші" Олександр Дубинський розмістив фотографію Гонтаревої з її прощальної вечірки.

"У моєму розпорядженні є тільки одне фото з цього свята життя, яке мені прислали учасники свята. Але в цьому фото - вся суть роботи Валерії Олексіївни на чолі НБУ", - підписав кадр журналіст.

"Сальна троянда. До речі, під горілочку зовсім добре!" - додав Дубинський.

Як повідомляв сайт "Знай.ua", Валерія Гонтарева пішла у "відпустку", яка триватиме, поки ВР за поданням президента не призначить нового главу Нацбанку. А до тих пір обов'язки глави Національного банку виконуватиме заступник глави відомства Яків Смолій.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще