Фотограф з Канади Джулія Бусато започаткувала свій проект Mannequin Series рік тому. Саме тоді їй друг подарував манекен, який знайшов у крамниці мотлоху.

З того часу Джулія Бусато фотографує портрети людей з манекеном, нагадуючи таким чином світу, що красу не визначають строгі набори стандартів.

"Я хочу показати, що кожне тіло по-своєму красиве та унікальне. Безглуздо вимагати від нас, аби ми були однаковими. Безглуздо заганяти самих себе в ці рамки", - вважає Бусато.

Герої проекту через манекен розповідають свої історії - вони пишуть чи малюють на ньому, використовують якісь особисті речі, щоб підкреслити свою індивідуальність.

Проект отримав великий резонанс в соцмережах. Однак, не обійшлось і без скандалів. Недавно користувачі Facebook поскаржилися на «оголені» фото на сторінці Джулії. Її сторінку забанили на місяць.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Цей випадок набув широкого розголосу, адже альбом з фотопроектом Mannequin Series перепостили 200 тисяч разів, а на сторінку Джулії Бусато підписалось понад 50 тисяч нових фоловерів.

Самій Бусато не припиняють надходити все нові і нові пропозиції взяти участь у зйомці. І вже стало зрозуміло, що цей проект далекий від завершення, адже тих, хто «не вписується в стандарти сучасного суспільства», насправді досить багато.

Як повідомляв сайт Знай.ua, фотограф продемонстрував реакцію користувачів на "голі" знімки