13 квітня депутати Верховної Ради проголосували за десяток законопроектів. У цей момент фотокореспондент помітив деяких з них на кнопкодавстві, з яким так "голосно" обіцяли боротися.

Відповідні знімки зробив фотограф видання "Цензор.НЕТ", продемонструвавши типовий робочий день у Верховній Раді.

Вранці, чиновники просто сиділи в залі і спілкувалися. Деякі розглядали картинки на своїх смартфонах. Нардеп від "Народного фронту" Андрій Река розмахував руками перед своїм співрозмовником, явно намагаючись станцювати.

На "кнопкодавстві" підловили депутата від "Відродження" Віктора Бондаря. Він продемонстрував "зміїну гнучкість", допомагаючи колегам.

Депутат від партії "Оппоблок" Андрій Гальченко "втомився" під час важкого робочого дня. Щоб не витрачати життєві і моральні сили, він вирішив підшукати собі нову іномарку і маєток на смартфоні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 5 квітня депутат від партії "Відродження" Антон Яценко виділився серед інших кнопкодавів Верховної Ради, поставивши справжній рекорд. Він встиг проголосувати 12 разів за 40 секунд