Російські спецслужби затримали двох громадських активістів в анексованому Сімферополі.

Про це написав один зі затриманих Олексій Єфремов на сторінці у Facebook.

Він зазначив, що разом із ним ФСБ посадили на 10 діб Дмитра Кісієва, якого звинувачують в "організації несанкціонованого мітингу".

Активіст додав, що рапорти спецслужб були фальшивими, а самі вони жодного відношення до російського мітингу "Набрид" не мають.

Слід відзначити, що відповідну акцію протесту проводили одразу у кількох містах. Її учасники написали звернення до президента РФ Володимира Путіна із закликом не балотуватися на четвертий термін. Хоча в профільних відомствах повідомляли про 250 мітингарів, але за даними очевидців їх кількість перевищувала півтисячі.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що співробітники російських спецслужб змушують українців перевозити боєприпаси через кордон.