Українським прикордонникам вдалося викрити підступну схему російських спецслужб. Виявилося, що співробітники ФСБ змушують наших співвітчизників перевозити боєприпаси.

Про це повідомляє "Укрінформ".

За словами помічника керівника Державної прикордонної служби України Олега Слободяна, подібні провокації часто трапляються на пропускних пунктах. Російські спецслужби тиснуть на українців, маніпулюючи при цьому адміністративними повноваженнями, і примусово "навантажують" їх різними видами зброї, у тому числі – вибухівкою.

Прикордонники розцінили такі дії як злочинні і запевняють, що це сплановано заради постановочного затримання громадян України, яких звинувачують у "ввезенні заборонених предметів на територію РФ".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російські спецслужби почали слідкувати за сторінками бойовиків у соцмережах. Зокрема, ФСБ забороняє терористам "ДНР" реєструватися там і зобов'язує видаляти існуючі акаунти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще