У середу, 26 квітня, на Центральному стадіоні Миколаєва відбудеться матч 1/2 фіналу Кубку України, в якому місцева головна команда міста зустрінеться з київським Динамо. Початок - о 18:00.

Напередодні наставник Миколаєва Руслан Забранський розповів про кадрову ситуацію в колективі.

- Приємна атмосфера, знову є проблема з квитками — навіть під час тренувань люди підходять з питанням про квитки. Місто знову живе футболом. Хотілося, звичайно, щоб і в Першій лізі була хоча б половина цього ажіотажу. Зрозуміло, що в першості ми дуже багато очок втратили із-за того, що поставили собі завдання пройти у Кубку якомога далі.

Часто таке трапляється, що не можемо дозволити собі рівноцінну заміну травмованим або дискваліфікованим лідерам. Молоді, як і всюди, у нас багато. Останній тур грали в Сумах (перемогли 2:1), дивлюся в кінці на лавку запасних і розумію — випустити нікого не можу. А зараз з'явилася і така цікава проблема: багато травмованих футболістів, але не зізнаються в цьому — всі хочуть грати з київським Динамо!

Такий настрій — це позитив. Але можуть вийти і не зіграти в повну силу. Так що треба ще час визначитися зі складом, — сказав Забранський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал Знай.ua анонсував матч Кубку України Миколаїв - Динамо.