У середу, 26 квітня, відбудеться матч 1/2 фіналу Кубку України Миколаїв – Динамо. До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Миколаїв – Динамо

26 квітня. Арбітр: К. Монзуль (Харків). Миколаїв. Стадіон Центральний.

Початок - 18:00. Трансляція - 2+2.

Котирування від Game Bet: Перемога Миколаїва - 20.00, Нічия - 12.50, Перемога Динамо - 1.03.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Динамо не в найкращому гуморі підходить до матчу. Поразка від Шахтаря залишила команді Сергія Реброва лише теоретичні шанси на чемпіонство. У свою чергу Миколаїв в останньому турі першої ліги зустрічався в гостях з Сумами і по ходу матчу вів з перевагою в два м'ячі. Зрештою підопічні Руслана Забранського здобули перемогу з рахунком 2:1. За миколаївців дублем відзначився нападник Віктор Берко.

До цього, на стадії чвертьфіналу Кубку, Миколаїв видав фантастичний матч із Іллічівцем, який є лідером першої ліги, а за складом міг би боротися за місця у верхній таблиці Прем'єр-ліги, і переміг суперника у серії пенальті.

Цікаво, що миколаївський клуб просить уболівальників поспішити з придбанням квитків, бо у день матчу вони чомусь продаватися не будуть. На початку ціна пропусків на стадіон була від 50 до 500 гривень, але на сьогодні залишилися лише квитки від мінімальної вартості до 380 гривень.

Букмекери дають динамівцям колосальну перевагу. Звичайно, Динамо - безумовний фаворит, але господарі напевно зроблять все можливе, аби дати супернику гідний бій.

Прогноз Знай.ua - 1:2

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, наставник Динамо Сергій Ребров підписав прапор для Володимира Кличка.

Фото Getty Images