Головний тренер київського Динамо підтримав ініціативу офіційного фан-клубу братів Кличко, спрямовану на підтримку Володимира напередодні бою з Джошуа, в ході якої видатні українці залишають свої побажання Володимиру Кличку.

Відвідавши Klitschko Expo, Сергій Ребров підписав прапор, який буде переданий українському боксеру з проханням вийти з ним на ринг.

"Так як і вся Україна, буду підтримувати Володимира. Я його дуже давно знаю, це мій хороший друг і, напевно, та людина, яка уособлює нашу країну. Брати Клички – бійці, які прославили всю Україну. Напевно, в цю суботу (29 квітня) ніхто не буде байдужий – всі будуть підтримувати нашого спортсмена. Ми всі хвилюємося, але, знаючи його характер і бажання віддати всі сили, хочу побажати йому стійкості і не здаватися в можливі найкритичніші моменти", – зазначив головний тренер Динамо.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Хей і Беллью будуть експертами на ТБ на поєдинку Кличко – Джошуа.

Фото - FC Dynamo Kyiv