Легендарний український суперважковик Володимир Кличко (64-4, 54 КО) 29 квітня проведе бій проти чемпіона світу за версією IBF британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО). На кону в цьому поєдинку двох олімпійських чемпіонів – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Бій Кличко - Джошуа пройде на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія). Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі.

Поєдинок транслюватиметься в 150 країнах світу. На території США бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два телеканали: HBO і Showtime. Телеканал Showtime покаже бій Кличко - Джошуа в прямому ефірі, починаючи з 16:15 за східно-американським часом, а телеканал НВО – в запису, в вечірній прайм-тайм.

В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер в рамках програми "Великий бокс". Початок передачі – 29 квітня о 20:30 за київським часом.

Разом з телеглядачами в студії "Великого боксу" поєдинок Володимира Кличка проти Джошуа будуть дивитися почесні гості та експерти проекту. Орієнтовний початок трансляції бою – 23:00 - 00:00.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також у Києві пряму трансляцію бою проведе офіційний фан-клуб братів Кличків.

Бій Кличко - Джошуа вже назвали найбільшим боксерським поєдинком в історії Великобританії. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко завершив підготовку до бою з Джошуа.

Фото – Getty Images