Український суперважковик Володимир Кличко, який 29 квітня проведе бій проти Ентоні Джошуа, розповів, що йому подобається бути в статусі аутсайдера в майбутньому поєдинку.

"На нього чиниться великий тиск. Йому потрібно нокаутувати мене, як він обіцяв. Ентоні хоче стати мільярдером, але йому потрібно справити враження і показати, на що він здатний. Все разом, я думаю – це величезний, неймовірний тиск. Він може тільки судити про те, що знає. Йому 27 років, і у нього 18 професійних боїв, тому його думка ґрунтується тільки на його досвіді. Якщо він не нервує, то робить щось не так, він повинен нервувати", – цитує Кличка The Telegraph.

"Я розумію, що вже у віці і досвідчений, тому, як би Джошуа не хвилювався, чи, навпаки, наскільки б не був упевнений в собі, це не моя справа. Я просто зосереджений на собі, виключно на собі. Я насолоджуюся статусом андердога. Мені він подобається. Це змушує мене відчувати себе голодним. Я вже проходив через це. Я був андердогом в інших боях, наприклад, в поєдинку проти цього хлопця з Нігерії Семюеля Пітера, команда якого заявляла, що я "небіжчик". Але подивіться, що сталося. Моя одержимість оживила мене", – додав Володимир.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко завершив підготовку до бою з Джошуа.