Чемпіон WBC в суперважкій вазі американський боксер Деонтей Уайлдер (38-0, 37 КО) стане експертом на телеканалі Sky Sports під час поєдинку українця Володимира Кличка (64-4, 53 КО) і чемпіона IBF британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО ).

"Я дам знати їм обом, що перебуваю тут. Буду спостерігати, щоб потім сказати, з ким захочу зустрітися в ринзі в майбутньому. Я б із задоволенням піднявся на ринг після їх бою. Я буду вести себе шанобливо. Адже я – шанований чемпіон. Мені не потрібно відчайдушно стрибати в ринг і голосно заявляти про себе. Моє ім'я говорить саме за себе, мій титул говорить сам за себе, а бокс говорить за мене. Я знаю, що бій відбудеться. Хто б не переміг, ці хлопці серйозно ставляться до мене. Вони запрошують мене, як джентльмена, і я буду вести себе відповідно", – заявив Уайлдер.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Раніше стало відомо, що бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.

Фото – Getty Images