Легендарний український суперважковик Володимир Кличко (64-4, 54 КО), який 29 квітня зустрінеться в ринзі з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), розповів, що має намір на всі 100% скористатися наданим шансом повернутися на вершину суперважкого дивізіону професійного боксу.

За словами Володимира, він налаштований максимально ефективно використовувати отриманий час.

"Тепер я отримав можливість. Бокс – це як Еверест. У вас є не так багато часу, коли ви можете піднятися на цю вершину. Деякі люди вмирають, так і не досягнувши її. Я не буду втрачати час. Це найважливіший бій у моїй кар'єрі, і в цей раз я не допущу помилок", – наводить слова Володимира Independent.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Джошуа розповів, скільки отримає за бій з Кличком.

Фото – Getty Images