Чемпіон IBF в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) повідомив, що отримає за бій з українцем Володимиром Кличком (64-4, 53 КО) 10 мільйонів фунтів, а також поставив собі за мету в майбутньому стати мільярдером.

"Коли я починав, моя мета була стати мультимільйонером. Але зараз повно звичайних людей, дідусів і бабусь, які отримують мільйони лише за авторські права. Так що моєю новою метою є стати мільярдером. Бути мільйонером – добре, але потрібно ставити планку вище. Я отримаю £10 млн за наступний бій, і моя наступна мета – вдесятерити цю суму. А коли я зароблю £100-150 млн, чому б не замахнутися на мільярд? Я знаю мільярдерів, які самі заробили свої гроші. Це важко, але можливо", – розповів Джошуа в інтерв'ю журналу GQ.

Раніше Джошуа вже заявляв, що мріє стати першим спортсменом-мільярдером в історії Британії.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Джошуа проходить спеціальну підготовку перед боєм з Кличком:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Джошуа вважає, що цей рік буде для нього переломним.

Фото – Getty Images