Легендарний український суперважковик Володимир Кличко (64-4, 54 КО), якому 29 квітня потрібно буде зустрітися в ринзі з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), дав оцінку майбутньому бою та своєму супернику.

Володимир зазначив, що великі м'язи, які дають впевненість в собі, не допоможуть Джошуа в бою.

"Він молодий, він хоче заявити про себе. У нього великі м'язи, які дають йому впевненість. Він хоче зносити всіх на своєму шляху. Я з великою повагою ставлюся до Ентоні. Його наполегливості та фізичним можливостям. Він може боксувати, може піднімати тяжкості, він дуже сильний. Він міг би стати чемпіоном світу по крос-фіту. Я дійсно вважаю, що він може цього домогтися. Але крос-фіт – це не бокс. Бокс – солодка наука і тонкий лід", – передає слова Кличка видання The Sun.

Дивіться відео з тренувального табору Володимира Кличка в Австрії:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Кличко наголосив, що вважає Джошуа ще досить "сирим" бійцем, привівши в приклад себе:

"Я дуже критично ставлюся до себе, можливо, я сама критично налаштована людина в команді. В 41 рік я все ще в деякому сенсі сируватий. Він виразно стає кращим, набирає темп, але все ще сирий. Але в будь-якому випадку все відбувається вчасно. Я не хочу чути, що це занадто рано для Джошуа, або занадто пізно для Кличка. Це рівняння з багатьма невідомими, і я з нетерпінням чекаю бою. Я думаю, що цей поєдинок стане великою подією. Сподіваюся, що ми обидва підійдемо до нього без травм, і інших питань також не виникне".

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Фото – Getty Images