Чемпіон світу за версією IBF, який 29 квітня зустрінеться в ринзі з Володимиром Кличком, зізнався, що його зліт на вершину професійного боксу лише з боку здається занадто швидким, а щоб стати одним з кращих бійців в світі йому знадобиться як мінімум п'ять років.

Як зізнався Ентоні Джошуа 2017 рік стане переломним в його кар'єрі, і він має намір всі свої зусилля покласти на завоювання поставлених цілей. Заради цього Ентоні готовий серйозно інвестувати в бокс.

"Можливо, мій шлях в боксі комусь здасться занадто швидким, але тільки не для мене. Скажімо так, я знаю реальність свого шляху. У мене є ще років п'ять, може більше, щоб стати одним з кращих бійців в світі. Це важко, і я розумію правило "10 000 годин".

Однак цей рік буде переломним. Це час, коли я повинен більше займатися своєю роботою, щоб домогтися поставлений цілей. Для досягнення їх, я повинен інвестувати все, що у мене є в бокс", – розповів Джошуа в інтерв'ю британському журналу GQ.

Джошуа проходить спеціальну підготовку перед боєм з Кличком:

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко провів відкрите тренування в Австрії.

Фото – Getty Images