Тренер українського боксера Володимира Кличка, який в австрійському Гоїнгу проводить заключний етап підготовки до запланованого на 29 квітня поєдинку проти чемпіона світу IBF Ентоні Джошуа, Джонатан Бенкс порівнював майбутній поєдинок свого підопічного з легендарними боями Алі - Форман ("Гуркіт в джунглях") та Алі - Фрейзер ("Триллер в Манілі").

На думку Бенкса на перший план в майбутньому поєдинку вийдуть вольові якості Кличко і Джошуа, а також їх робота на тренуваннях.

"Це боротьба характерів, у кого сильніше, той і переможе. Хто працював старанніше над досягненням мети і хто більше хоче перемоги, дізнаємося в ніч поєдинку. Але майбутній бій – не вулиця з одностороннім рухом. Це вулиця, яка йде в обидві сторони. Сила не має до цього ніякого відношення. Міць є у кожного з цих хлопців", – цитує Бенкса Sky Sports.

Дивіться відео з тренувального табору Володимира Кличка в Австрії:

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як зазначив Бенкс, бій Кличко - Джошуа повинен стати класикою суперважкого дивізіону.

"Це найвища вершина, на яку ви можете піднятися. Головна мета – перемога. Для мене цієї мій "Триллер в Манілі" і мій "Гуркіт в джунглях", – заявив наставник Кличка.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко провів відкрите тренування в Австрії.