Чемпіон світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), який 29 квітня зустрінеться в ринзі з Володимиром Кличком, продемонстрував спеціальну підготовку до бою з українцем.

На своїй сторінці в Facebook Джошуа показав, як готується до поєдинку з Володимиром, виконуючи вправи в спеціальній тренувальній масці від американської компанії Training Mask, яка допомагає поліпшити дихальну мускулатуру, сприйнятливість організму до кисню, дає можливість поглинати його більше. Під час використання маски організм потрапляє в ситуацію стресу і поступово звикає, адаптується.

Також Джошуа відпрацьовує удари в стилі Роккі Бальбоа.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Американські телеканали досі не домовилися про трансляцію бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко провів відкрите тренування в Австрії.