До бою боксерів Володимира Кличка та Ентоні Джошуа залишається менше трьох тижнів, а офіційної інформації з приводу того, який канал буде транслювати цей поєдинок в США, до сих пір немає.

Телеканали HBO і Showtime влаштували справжню війну за право трансляції бою Кличко - Джошуа. Ситуація ускладнюється тим, що у Володимира Кличка діючий контракт з телеканалом НВО, а у Ентоні Джошуа – з телеканалом Showtime.

За інформацією журналіста ESPN Дена Рафаеля, сторони вже близькі до укладення угоди, і основні питання між телеканалами та промоутерами вже узгоджені.

Як повідомляє Ден Рафаель, умовами угоди передбачається, що вперше з часів мегафайту Флойда Мейвезера з Менні Пакьяо, трансляцію бою в США будуть вести відразу два ведучих телеканали – Showtime і HBO. Showtime буде транслювати цей бій в прямому ефірі (в післяобідню пору в США), а HBO – в прайм-тайм, з затримкою у чотири години. Але при цьому HBO вимагає, щоб Showtime не публікувати ні відео, ні хайлайти бою, ні його результат після закінчення своєї прямої трансляції аж до закінчення трансляції бою Кличко – Джоуша на НВО.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Кожен з каналів заплатить за право трансляції понад $3 млн., при цьому ціна трансляції для Showtime буде трохи вищою, оскільки вони будуть транслювати цей бій в прямому ефірі.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

41-річний Володимир Кличко рішуче налаштований на перемогу в цьому бою. В інтерв'ю Кличко заявив, що м'язи не допоможуть Джошуа в ринзі.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.

Фото – Getty Images