Український суперважковик Володимир Кличко, який 29 квітня проведе бій проти Ентоні Джошуа, завершив підготовку до бою.

"Закінчив довгі тижні спаринг-сесій з моїм хорошим другом Тоні Харрісоном", – написав Володимир Кличко на своїй сторінці в соціальних мережах.

Попереду – насичений медіатиждень. Так, в 26 квітня на стадіоні Уемблі обидва боксери проведуть відкриті тренування, 27 – відбудеться заключна прес-конференція бійців перед боєм, а в п'ятницю, 28 квітня, пройде офіційна церемонія зважування.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.