Легендарний український суперважковик Володимир Кличко (64-4, 54 КО) 29 квітня проведе бій проти чемпіона світу за версією IBF британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО). На кону в цьому поєдинку двох олімпійських чемпіонів – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Бій Кличко - Джошуа пройде на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія). Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки були продані за перші 24 години, перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Бій Кличко - Джошуа – один з найочікуваніших поєдинків року, який повинен стати класикою суперважкого дивізіону. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

41-річний Володимир Кличко, незважаючи на вік, впевнений у собі і спокійний, та вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, 27-річний Ентоні Джошуа неодноразово заявляв, що зможе нокаутувати Кличка.

Знай.ua зібрав найавторитетніші прогнози експертів на бій Кличко - Джошуа.

Поєдинок транслюватиметься в 150 країнах світу. У Києві пряму трансляцію бою проведе офіційний фан-клуб братів Кличків.

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

На території США бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.

Фото – Getty Images