Легендарний український суперважковик Володимир Кличко (64-4, 54 КО), якому 29 квітня потрібно буде зустрітися в ринзі з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), записав відеозвернення до своїх уболівальників.

"Це буде мій найзначіміший і найважливий поєдинок у моїй спортивній кар'єрі. Я зроблю все для перемоги! Не пропустіть. Це буде один з найвидовищніших поєдинків у важкій вазі", – сказав Кличко.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Дивіться проморолик бою Кличко - Джошуа від телеканалу Showtime:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.

Фото – Getty Images