Напередодні бою між Володимиром Кличком і Ентоні Джошуа, одного з найбільш очікуваних поєдинків року, Знай.ua зібрав найавторитетніші та цікаві прогнози експертів на майбутній бій.

Джонатан Бенкс, тренер Володимира Кличка:

"Змінилася його мотивація. Він став сильнішим ментально і знову повернув бажання перемагати. У Володимира не буде проблем знайти ключ до будь-якого стилю опонента. До того ж, він бачив усіх їх. Володимир – зовсім інший боєць прямо зараз і, думаю, Джошуа готовий точно також. У вас є два різних звіра, які живуть в двох різних лісах. Тільки один з них вже отримав шрами в своїй боротьбі, а інший – ще ні. Але це не означає, що хтось, неважливо, зі шрамами він або без, має більше шансів на перемогу. Найважливіше питання для мене: "Чи може Володимир все ще зробити це, чи його час минув?". Але тільки бій може дати відповідь на це питання. Її ми дізнаємося в Лондоні".

"Я вірю, що Володимир Кличко – "динозавр" цього покоління".

Джеймс Алі Башир, другий тренер Володимира Кличка:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми плануємо здивувати всіх, адже мало хто чекає, що Кличко може виграти цей бій. Дуже рідко старі чемпіони повертаються і перемагають молодих, особливо після півторарічного простою. Тому всі чекають поразки Кличка в бою з молодим Джошуа. Але у нас інший план на цей бій – 41-річний Кличко забере титули. Судді? Я не впевнений щодо них, але я впевнений в нас – ми виграємо бій. А весь світ буде судити, хто виграв цей бій, адже дивитися його будуть всі. Кличко і Джошуа вже найкращі в світі, тому що вони погодилися провести бій найвищого рівня – битися один з одним".

Віталій Кличко, старший брат Володимира, триразовий чемпіон світу, почесний "Вічний" чемпіон:

"У Джошуа навіть в разі поразки буде більш ніж достатньо простору для маневру, тому що він ще молодий, і у нього ще буде можливість стати чемпіоном світу. У Володимира ж другого шансу не буде. Саме тому ми чекаємо від нього граничної концентрації і, звичайно, гарного результату".

Дон Кінг, легендарний американський промоутер:

"Щоб перемогти Кличка, Джошуа повинен зробити неможливе. Це буде чудова битва, яка буде справжнім святом для уболівальників і в якій, врешті-решт, немає тих, хто програв.

Кличко не повинен йти на пенсію після бою з Джошуа, незалежно від того, як завершиться поєдинок проти Джошуа. Чому? Та просто тому, що він – все одно набагато кращий, ніж більшість боксерів світу".

Дивіться відео Behind the Ropes про підготовку Володимира Кличка до бою від телеканалу Sky Sports:

Деонтей Уайлдер, чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі:

"Не думаю, що Джошуа готовий до цієї зустрічі в ринзі в плані досвіду. Однак, це бокс, це суперважка вага. Ця категорія ґрунтується на силі, тому якщо хтось із них гарненько потрапить, то нокаутує суперника. Але все одно, залишуся при своїй думці: Джошуа ще не дозрів для цього поєдинку..."

Роб Маккрекен, тренер Ентоні Джошуа:

"Вік має велике значення в боксі. Час правління Кличка в суперважкій вазі добігає кінця. У цій ситуації ми граємо в кістки з Ентоні. Це величезний крок вперед, з точки зору досвіду і рівня опонента, але ми вважаємо, що правильно вибрали час для такого бою".

Бернд Бенте, менеджер Володимира Кличка:

"В останні п'ять-шість років Володимир ніколи не обговорював свій вихід на спортивну пенсію. Майбутній бій стане великою битвою, а далі він прийме рішення. Зараз же я можу сказати, що він у фантастичній формі, на найвищому рівні готовності як у фізичному, так і психологічному плані. Він з великим нетерпінням чекає цього бою".

Фредді Роуч, легендарний американський тренер:

"Ентоні Джошуа на даний момент найкращий в світі. Але є ще кілька дуже хороших імен. Джозеф Паркер з Нової Зеландії непоганий, він дуже навіть хороший. Є ще один божевільний хлопець у Великобританії. Кличко був кращим, але він вже занадто старий і не такий привабливий для глядача. Як мінімум, зараз в суперважкій вазі є хоч якийсь галас, чого не було зовсім недавно".

Луїс Ортіс, непереможений кубинський суперваговик:

"Я буду спокійно дивитися цей поєдинок. Досвід на боці Кличка, а на користь Джошуа – його молодість. Думаю, українець вийде переможцем".

Дивіться промо-ролик до бою Кличко - Джошуа:

Ділліан Уайт, британський суперваговик:

"Я не буду шокований, якщо Джошуа програє нокаутом. Він не володіє міцним підборіддям і слабо тримає удар, а Володимир вміє бити".

Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа:

"Приємно бути залученим в організацію найбільшого поєдинку в історії британського професійного боксу. В своєму 19-му бою на професійному ринзі Ентоні зустрінеться із справжньою легендою – Володимиром Кличком, і це буде великий бій. Джошуа йде до мети в лякаючому темпі, але я вважаю, що 29 квітня відбудеться коронація "нової світової сенсації" в професійному боксі".

Карл Фроч, британський боксер, екс-чемпіон світу в другій середній вазі:

"Легко не буде, але Джошуа переможе Володимира Кличка. Він зробить те ж, що зробив Тайсон Ф'юрі. І тоді залишиться лише одне питання, хто ж з них кращий?"

Пітер Ф'юрі, наставник і дядько Тайсона Ф'юрі:

"Володимир Кличко дуже, дуже розумний, дуже проникливий. Для Джошуа це буде перший серйозний і великий супертяж, який може добре боксувати і сильно пробити. Володимир має перевагу за всіма показниками. Єдине, що говорить не на його користь – вік. Чи сильно по ньому вдарила поразки від Тайсона Ф'юрі? Чи був це кінець його панування в дивізіоні, коли Тайсон його переміг? Ніхто не знає, що ми побачимо. Якщо ми побачимо повного рішучості Кличка, то боюся, що мені доведеться поставити на нього".

Бермейн Стіверн, колишній чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі:

"Я вважаю, що Джошуа ще занадто "зелений" для Кличка. Я буду вболівати за Джошуа і сподіваюся, що він переможе, але думаю, що Кличко його поб'є. Задавити Кличка своєю агресією у нього не вийде, оскільки ефективно першим номером проти Володимира Кличка можна працювати лише в стилі Майка Тайсона чи, принаймні, Леймона Брюстера. Не думаю, що Джошуа зможе так підсаджуватися і працювати корпусом, як вони".

Хьюї Ф'юрі, британський суперваговик:

"Я обов'язково буду дивитися цей бій, тому що це буде дуже видовищний поєдинок. Я бажаю Джошуа всього найкращого і сподіваюся, що він виграє, але вважаю, що виходити на такий бій занадто рано для нього. Я ставлю на досвід Кличка. Його перемога точно буде нокаутом".

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Хей і Беллью будуть експертами на ТБ на поєдинку Кличко – Джошуа.