41-річний екс-чемпіон світу в суперважкій вазі українець Володимир Кличко (64-4, 54 КО) розуміє всю важливість майбутнього поєдинку проти британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) і віддає собі розуміє, що лише від нього залежить його майбутнє в боксі.

Про це в інтерв'ю Sky Sports сказав старший брат Володимира, триразовий чемпіон світу, почесний "Вічний" чемпіон Віталій Кличко.

"Володимир зараз сфокусований лише на майбутній бій, тому що знає, що від цього безпосередньо залежить його майбутнє і його кар'єра. Прийшов час подумати про те, щоб або завершити виступи, або продовжити кар'єру. Володимир знає, що повинен домінувати в ринзі. Не вичікувати, а діяти. Я багато разів з ним розмовляв, і він прекрасно розуміє, що іншого шляху немає. Його майбутнє залежить тільки від нього", – сказав Віталій Кличко.

"У Джошуа навіть в разі поразки буде більш ніж достатньо простору для маневру, тому що він ще молодий, і у нього ще буде можливість стати чемпіоном світу. У Володимира ж другого шансу не буде. Саме тому ми чекаємо від нього граничної концентрації і, звичайно, гарного результату", – додав Віталій.

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Хей і Беллью будуть експертами на ТБ на поєдинку Кличко – Джошуа.

Фото – Getty Images