Непереможений кубинський суперваговик Луїс Ортіс (27-0, 23 КО) пророкує перемогу Володимира Кличка (64-4, 54 КО) в майбутньому поєдинку проти Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) і радить українцю після цього не розслаблятися, тому що слідом йому доведеться битися з ним.

Відзначимо, що Ортіс є обов'язковим претендентом за версією WBA, титул якої буде стояти на кону в поєдинку Кличко - Джошуа.

"Я буду спокійно дивитися цей поєдинок. Досвід на боці Кличка, а на користь Джошуа – його молодість. Думаю, українець вийде переможцем. Він буде використовувати свій потужний джеб, щоб утримувати Джошуа на дистанції. Кличку доведеться грунтовно підготуватися до бою зі мною. Я голодний до слави, ніби 100 років нічого не їв.

Хочу якомога швидше битися за титул, і у мене немає іншого вибору, ніж бути готовим, коли прийде час. А він прийде – в цьому я не сумніваюся", – сказав Ортіс в інтерв'ю Boxingscene.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа провів відкрите тренування перед боєм з Кличком.

Фото – Getty Images