Дворазовий чемпіон світу Володимир Кличко, який 29 квітня проведе бій проти чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа, завершує підготовку до поєдинку.

В останні дні перед початком медіа-тижня напередодні бою Володимир також працює на повну, проводячи в тому числі і спаринги з суперниками, які виступають у більш легких вагових категоріях.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа провів відкрите тренування перед боєм з Кличком.

Фото - Michael Sterling Eaton