Чемпіон світу за версією IBF британець Ентоні Джошуа в інтерв'ю The Telegraph поділився своїми очікуваннями від майбутнього бою з українцем Володимиром Кличком.

"Яким я бачу наш бій? Кличко почне швидко – він любить контролювати центр рингу і вміє це робити. Він буде робити обманні рухи, хитрувати, буде багато працювати джебом і хуком, щоб підготувати грунт для правого прямого.

Я не буду перебувати в напрузі, а буду аналізувати все, що він намагається робити. Зрештою, я знайду свій ритм. Я не з тих бійців, які виходять і просто починають кидати удари.

Мені, можливо, знадобиться 3-4 раунди, щоб пристосуватися до Кличка, але коли я це зроблю – я влаштую йому пекло в ринзі. Володимир Кличко буде лідирувати на початку бою, але я знайду шлях до перемоги", – сказав Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дивіться проморолик до бою Кличко - Джошуа:

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко завершив підготовку до бою з Джошуа.

Фото – Getty Images