Які амазонки воюють за "рускій мір" на сході України, показав у своєму мікроблозі Twitter користувач під ніком Страшний Бандерівець.

Він опублікував дві фотографії, зроблені на одній із зупинок громадського транспорту в підконтрольному террористам Луганську, на яких можна побачити жінку у військовій формі бойовиків з м’яко кажучи пишними формами. Вона стоїть спиною до автора знімків і говорить по телефону.

"Окупований руснею Луганск: росіянка пішла в ополчення ... через нестачу чоловічої уваги!", – підписав знімок автор.

Фотографії уже розлетілися у соціальних мережах і викликали шквал глузливих коментарів з боку користувачів. "Ось вона яка, Батьківщина мати", "Мати всіх бомб", "Таку не кожен осколок візьме", – поіронізували користувачі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", бойовики "ДНР" массово підсідають на психотропні препарати, що є не меншою проблемою, ніж алкоголізм.