Чемпіон світу за версією WBC в легкій вазі Майкі Гарсія (36-0, 30 КО) має намір провести бій проти чемпіона WBO Террі Фленагана (33-0, 13 КО), передає BoxingScene.

"Я хочу титул чемпіона світу за версією WBO! Фленаган лівша, у нього достатньо досвіду і він гідний того, щоб вважатися чемпіоном світу, але, давайте будемо чесні, я з легкістю його поб'ю. Петров – це складний суперник. Фленаган зробив з ним те, що повинен був зробити. Я поважаю британця. У нас з ним вийде хороший бій.

Якщо ціна буде достатньою, то я готовий поїхати до Великобританії, але я не думаю, що нам це потрібно. Давайте підкинемо монету! На нас чекає великий поєдинок", – розповів Гарсія.

Нагадаємо, 8 квітня Василь Ломаченко легко і впевнено переміг Джейсона Сосу, вдруге захистивши свій титул. Після бою Майкі Гарсія кинув виклик Ломаченко, на що Василь відразу ж відповів згодою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Фленаган кинув виклик Ломаченко.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Фото – Getty Images