Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBO британець Террі Фленаган (36-0, 30 КО) здобув впевнену перемогу над росіянином Петром Петровим (38-2-5, 19 КО) і тепер вважає, що готовий до поєдинку проти українця Василя Ломаченка (8 -1, 6 КО).

"Це комфортна перемога. Я відчував, що судді віддадуть мені перемогу, тому що йому не могли нарахувати очків. Я був єдиним, хто боксував в ринзі.

Наступний поєдинок я хочу провести проти Ломаченка. Знаю, що він хоче зустрітися з Майкі Гарсією, але я хочу поєдинку з ним більше, ніж з ким-небудь іншим. Він один з найкращих боксерів незалежно від вагової категорії і я маю на меті випробувати себе в поєдинку проти нього", – цитує Фленагана iFL TV.

Нагадаємо, 8 квітня Василь Ломаченко легко і впевнено переміг Джейсона Сосу, вдруге захистивши свій титул. Після бою Майкі Гарсія кинув виклик Ломаченко, на що Василь відразу ж відповів згодою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко запропонував шанувальникам вибрати йому наступного суперника.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фото – Getty Images