Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) заявив, що не збирається проводити бій з 38-річним філіппінцем Менні Пакьяо (59-6-2, 38 КО).

"Що стосується можливого бою з Менні Пакьяо, то він близький до завершення кар'єри. Йому залишилося два-три роки в боксі, і я не збираюся бити хлопця в такому віці. З мого боку було б абсолютним абсурдом його переслідувати. У нього своя кар'єра, у мене – своя. У моєму дивізіоні ще досить варіантів, ми також можемо піднятися в легку вагу і з'ясувати, хто кращий там", – цитує слова Ломаченка Sporting News.

"Люди порівнюють мене з Пакьяо, але це дві великі різниці. Менні почав профікарьеру, коли йому було 18 років, і він все ще ріс. Саме тому йому вдалося пройти всі ці категорії. Я почав кар'єру в 25 років, коли моє тіло вже розвинулося, але незважаючи на це вже виступав в двох категоріях і збираюся перейти в третю. Не думаю, що для мене було б справедливим переходити в 63,5 кг прямо зараз. Вагові категорії придумали не випадково, і приклад з Келлі Бруком і Геннадієм Головкіним це підтверджує", – додав Василь.

Нагадаємо, 8 квітня Василь Ломаченко легко і впевнено переміг Джейсона Сосу, вдруге захистивши свій титул.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Соса:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко запропонував шанувальникам вибрати йому наступного суперника.

Фото – Getty Images